Advocaten

Chantal van den Berg

Chantal van den Berg

Advocaat arbeidsrecht

Chantal van den Berg

Chantal van den Berg studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Groningen en is sinds 1996 advocaat. Zij heeft zich vanaf 1999 gespecialiseerd in het arbeidsrecht en heeft jarenlang als advocaat gewerkt bij een aantal gerenommeerde advocatenkantoren zoals AKD Advocaten en Notarissen en Lexence Advocaten en Notarissen te Amsterdam. Vanaf 2012 was zij verbonden als partner aan een middelgroot advocatenkantoor te Haarlem. Sinds 2009 werken Chantal en Nathalie samen en in 2014 hebben zij besloten om een geheel nieuw advocatenkantoor te starten met een eigentijdse visie op het arbeidsrecht.

Chantal houdt zich in het bijzonder bezig met het individuele en collectieve ontslagrecht, het medezeggenschapsrecht en collectieve arbeidsovereenkomsten. Daarnaast heeft zij speciale aandacht voor reorganisaties – inclusief het opstellen van sociale plannen en de onderhandelingen met vakbonden. Chantal geeft regelmatig lezingen en inhouse cursussen over haar vakgebied.

Vanaf 2013 tot en met 2016 is zij lid geweest van de Ontslag Advies Commissie van het UWV en heeft zij geadviseerd over de ontslagaanvragen die bij het UWV werden ingediend.

Chantal staat bekend als een praktische en oplossingsgerichte arbeidsrechtadvocaat.

Nathalie Wolters

Nathalie Wolters

Advocaat arbeidsrecht

Nathalie Wolters

Nathalie Wolters studeerde civielrecht en strafrecht in Leiden. Zij is sinds 2003 advocaat en specialiseerde zich al snel in het arbeidsrecht bij één van Nederlands grootste advocatenkantoren. Vanaf 2012 was zij verbonden aan een gerenommeerd middelgroot advocatenkantoor te Haarlem. Sinds 2009 werkt Nathalie samen met Chantal en in 2014 begonnen zij een nieuw advocatenkantoor in Haarlem met een eigentijdse visie op het arbeidsrecht.

Nathalie staat cliënten onder meer bij in reorganisaties en in vraagstukken rondom ontslagrecht, ziekte en reïntegratie, concurrentiebedingen en overgang van onderneming. Zij staat bekend om haar inlevingsvermogen en persoonlijke aanpak.

Nathalie volgde de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (‘PALA’) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Sinds 2008 is Nathalie verbonden aan het Tijdschrift voor de Arbeidsrechtpraktijk (TAP) en publiceert ze geregeld artikelen in vakbladen.

Nathalie wordt regelmatig gevraagd om workshops en seminars te geven over uiteenlopende arbeidsrechtelijke onderwerpen. Daarnaast is zij actief bij de ondernemersvereniging Haarlemmerolie.